Psicologia Clínica Terrassa

La Psicologia Clínica és l'àrea de la Psicologia que s'ocupa del diagnòstic, el tractament i la prevenció dels trastorns psicològics. Les intervencions psicològiques que oferim a L'ENCAIX es basen en el model cognitiu-conductual. Integrant el coneixement científic i l'experiència del professional, el nostre objectiu és comprendre, prevenir i tractar les malalties i el malestar, així com promoure el benestar i el desenvolupament personal.Psicologia Clínica per a nens

A L'Encaix atenem nens i nenes dels 0 als 11 anys que presenten un trastorn psicològic o bé que, sense tenir un diagnòstic, presenten dificultats en algun àmbit de la seva vida.

Llegir més


Psicologia Clínica per adolescents

A L'Encaix atenem a adolescents entre 12 i 17 anys que presenten un trastorn psicològic o bé que, sense tenir un diagnòstic, presenten dificultats en algun àmbit de la seva vida.

Llegir més


Psicologia Clínica per adults

A L'Encaix atenem a adults a partir dels 18 anys que presenten un trastorn psicològic o bé que, sense tenir un diagnòstic, presenten dificultats en algun àmbit de la seva vida.

Llegir més

Neuropsicologia

La Neuropsicologia és l’àrea de la Psicologia que estudia la relació que hi ha entre el cervell i el comportament de la persona. Concretament, s’encarrega d’estudiar els efectes que una lesió en el sistema nerviós central pot causar sobre les emocions, els processos cognitius (atenció, percepció, memòria, llenguatge) i el comportament de la persona.

Des de L’ENCAIX atenem a nens, adolescents i adults que presenten una alteració cognitiva i conductual ja sigui com a resultat d’una lesió estructural del cervell o degut a una malaltia. Tanmateix, també realitzem tallers d’estimulació cognitiva per a gent gran.

Una avaluació neuropsicologica individualitzada ens permet detectar tant les funcions cognitives deficitàries com les funcions preservades. Posteriorment, realitzem un pla terapèutic rehabilitador individualitzat, amb l’objectiu de rehabilitar les funcions necessàries i mantenir i potenciar les funcions preservades.


Serveis L'Encaix

Oferim tractaments personalitzats d'avaluació, diagnòstic, prevenció i assessorament:

Informació

Centre Terapèutic, Rehabilitador i Educatiu de Terrassa

  • Carrer Baldrich 69C 08221 Terrassa, Barcelona
  • 93.733.39.35
  • 644.44.20.12
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Top
Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació Acepto las cookies de este sitio