Logopèdia per a adults

La logopèdia en adults té com a objectius tractar i solucionar dificultats de comunicació que afecten la vida quotidiana de qui el pateix. Poden ser dificultats comunicatives no resoltes anteriorment o adquirides durant l'etapa adulta.

L'edat d'atenció comença a partir dels 18 anys.


Trastorns

 

Dislàlies

Dificultat per articular un so o grup de sons (/r/, /s/…)

Disfonies

Tractament de les alteracions temporals o permanents de les característiques acústiques de la veu (intensitat, to i timbre), davant causes orgàniques (nòduls, pòlips, edema de Reinke, paràlisis cordal, etc.) com causes funcionals (mal ús de ressonadors, dificultats articulatòries, mal hàbit vocal i postural...). És més freqüent en les dones que en els homes i és habitual en professionals que usen la veu diàriament (cantants, mestres, locutors de ràdio, comercials, ponents...)

Disfuncions orals

 

Quequeig

Alteracions en la fluïdesa de la parla, bloquejos i interrupcions involuntàries durant la conversa.

Trastorns adquirits del llenguatge degut a una lesió cerebral

Tractament de les dificultats d’expressió i comprensió oral i expressió i comprensió escrita (afàsia), tractament de les dificultats articulatòries i les alteracions del control muscular relacionats amb la parla (disàrtria).

Patologies de la tercera edat

Prevenció del deteriorament del llenguatge en malalties neurodegeneratives com l’Alzheimer i prevenció del deteriorament en el control muscular i en l’articulació i deglució en malalties neurodegeneratives com el Parkinson.

Serveis L'Encaix

Oferim tractaments personalitzats d'avaluació, diagnòstic, prevenció i assessorament:

Informació

Centre Terapèutic, Rehabilitador i Educatiu de Terrassa

  • Carrer Baldrich 69C 08221 Terrassa, Barcelona
  • 93.733.39.35
  • 644.44.20.12
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Top
Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació Acepto las cookies de este sitio