Et Truquem gratis!

Psicòleg Infantil a Terrassa


A L’ENCAIX atenem a nens i nenes dels 0 als 11 anys que presenten un trastorn psicològic o bé que, sense tenir un diagnòstic, presenten dificultats en algun àmbit de la seva vida.

Per les pròpies característiques de l’infant, el seu tractament fa necessària la interacció entre el centre, la família i l’escola. De manera conjunta, s’aconsegueix incidir en els diferents ambients implicats en el desenvolupament de la persona, perseguint els mateixos objectius i establint solucions a llarg termini.

La infància és una etapa especialment important en el desenvolupament, per això detectar precoçment aquells aspectes que hi puguin interferir és essencial.

Des de L’ENCAIX donem importància tant al tractament actual, com a la prevenció de problemes futurs, per tal de minimitzar els efectes adversos a llarg termini.


Trastorns Psicològics

 

TDAH

El Trastorn per Dèficit d’Atenció amb o sense Hiperactivitat és un trastorn del neurodesenvolupament amb tres grups de símptomes: desatenció (dificultat per mantenir l’atenció, distracció i oblits), hiperactivitat (dificultats per a estar quiet o estar callat) i impulsivitat (dificultat per a pensar abans d’actuar i no precipitar la conducta).

Trastorns de l'Espectre Autista (TEA)

Conjunt de trastorns que es caracteritzen principalment per a presentar dificultat en la relació social i la comunicació amb els altres.

Trastorns de l'Aprenentatge

Els trastorns de l’aprenentatge engloben les dificultats en la lectoescriptura (Dislèxia), dificultats per a realitzar operacions matemàtiques (Discalcúlia), dificultats per a aprendre i utilitzar les normes d’ortografia (Disortografia) o les dificultats a l’hora d’escriure (Disgrafia).

Trastorns de l'Eliminació

L’Enuresi i l’Encopresi són les dificultats per a controlar els esfínters a una edat en que ja s’ haurien de controlar autònomament.

Trastorns d'Ansietat

Dins d’aquests trastorns s’engloben les pors a determinats aspectes específics (foscor, gossos, injeccions), la dificultat per a tolerar determinades situacions (separar-se dels pares, parlar davant d’adults o amics, vivència d’un esdeveniment traumàtic) o la dificultat en tolerar determinats pensaments o conductes (rentar-se les mans moltes vegades, patrons de conducta molt rígids).

Negativisme Desafiant

Patró de comportament caracteritzat per un comportament desafiant, hostil, desobedient i negativista cap a les figures d’autoritat.

Estat d'Ànim

Símptomes com ara més irritabilitat en el nen, manca o excés de son o gana, manca de motivació per a fer les coses que més li agraden, més tristesa i cansament, poden ser signes d’un trastorn de l’estat d’ànim.

Contacta ara

Si desitges més informació, omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.
Si us plau omple els camps requerits.
Finalitat principal: Gestió dels serveis sol·licitats a través del nostre formulari web.
Responsable: Eduard Bayarri Fernández. C/ Baldrich 69 C - 08221 Terrassa.
Legitimació: Consentiment exprés de l'interessat.
Destinataris: No hi ha cessions de dades a tercers, ni transferències internacionals de dades llevat obligació legal.
Drets: Accés, rectificació, i supressió de les dades, així com altres drets de protecció de dades expressades en la política de privacitat.

Serveis L'Encaix

Oferim tractaments personalitzats d'avaluació, diagnòstic, prevenció i assessorament:

Centre Terapèutic, Rehabilitador i Educatiu de Terrassa

  • Carrer Baldrich 69C 08221 Terrassa, Barcelona
  • 93.733.39.35
  • 644.44.20.12
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Top
Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació Acepto las cookies de este sitio