Et Truquem gratis!

Psicologia Clínica per a Adolescents


A L’ENCAIX atenem a adolescents entre 12 i 17 anys que presenten un trastorn psicològic o bé que, sense tenir un diagnòstic, presenten dificultats en algun àmbit de la seva vida.

Amb interacció constant amb la família i l’escola, el tractament es dissenya tenint en compte el punt de vista de l’adolescent, tot seguint el seu ritme i integrant-lo com a agent de canvi. De manera conjunta, s’aconsegueix treballar perseguint els mateixos objectius i establint solucions a llarg termini.

L’adolescència és una etapa important i complexe en el desenvolupament de la persona, ja que emergeixen la personalitat i la identitat personals, que ens acompanyaran com a adults. Per això, des de L’ENCAIX donem importància tant al tractament actual, com a la prevenció de problemes futurs, per tal de minimitzar els efectes adversos a llarg termini.


Trastorns Psicològics

 

Negativisme Desafiant

Patró de comportament caracteritzat per un comportament desafiant, hostil, desobedient i negativista cap a les figures d’autoritat.

Trastorn de Conducta

Patró de comportament persistent i repetitiu en què es violen els drets bàsics dels altres o importants normes socials adequades a l’edat del subjecte.

TDAH

El Trastorn per Dèficit d’Atenció amb o sense Hiperactivitat és un trastorn del neurodesenvolupament amb tres grups de símptomes: desatenció (dificultat per mantenir l’atenció, distracció i oblits), hiperactivitat (dificultats per a estar quiet o estar callat) i impulsivitat (dificultat per a pensar abans d’actuar i no precipitar la conducta).

Trastorns de l'Espectre Autista (TEA)

Conjunt de trastorns que es caracteritzen principalment per a presentar dificultat en la relació social i la comunicació amb els altres.

Estat d'Ànim

Símptomes com baixa autoestima, sentiments d’inutilitat, manca o excés de son o gana, manca de motivació per a fer les coses que més li agraden, més tristesa, cansament o canvis d’humor sobtats, poden ser signes d’un trastorn de l’estat d’ànim.

Trastorns d'Ansietat

Dins d’aquests trastorns s’engloben les pors a determinats aspectes específics (por a volar, injeccions, insectes), la dificultat per a tolerar determinades situacions (parlar en públic, vivència d’un esdeveniment traumàtic), la dificultat en tolerar determinats pensaments o conductes (rentar-se les mans moltes vegades, patrons de conducta molt rígids, i les atacs d’angoixa (ansietat sobtada davant de situacions inespecífiques).

Orientació professional o vocacional

Estudi i consell sobre les estudis i/o professions més adients per al perfil de l’adolescent.

Contacta ara

Si desitges més informació, omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.
Si us plau omple els camps requerits.
Finalitat principal: Gestió dels serveis sol·licitats a través del nostre formulari web.
Responsable: Eduard Bayarri Fernández. C/ Baldrich 69 C - 08221 Terrassa.
Legitimació: Consentiment exprés de l'interessat.
Destinataris: No hi ha cessions de dades a tercers, ni transferències internacionals de dades llevat obligació legal.
Drets: Accés, rectificació, i supressió de les dades, així com altres drets de protecció de dades expressades en la política de privacitat.

Serveis L'Encaix

Oferim tractaments personalitzats d'avaluació, diagnòstic, prevenció i assessorament:

Centre Terapèutic, Rehabilitador i Educatiu de Terrassa

  • Carrer Baldrich 69C 08221 Terrassa, Barcelona
  • 93.733.39.35
  • 644.44.20.12
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Top
Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació Acepto las cookies de este sitio