Et Truquem gratis!

Logopeda Infantil Terrassa


La logopèdia infantil té com a objectius prevenir, a través d'una atenció precoç, i tractar totes aquelles patologies que puguin interferir en un bon desenvolupament del llenguatge oral i escrit, la parla, la veu o la deglució en els nens.

L'assessorament a pares i familiars en aquesta etapa és essencial per a un bon desenvolupament i bons resultats en el tractament.

En logopèdia infantil tractem nens de 0 a 11 anys que, amb o sense patologia, han vist afectada la comunicació o les seves funcions associades.


Tractaments logopeda infantil Terrassa


Dislàlies

Dificultat per articular un so o grup de sons (/r/, /s/…)

Retards i trastorns de la parla i el llenguatge

Retard en l’aparició i adquisició de diferents nivells de llenguatge, falta d’iniciativa comunicativa, dificultats d’expressió i comprensió del llenguatge, Disfàsia o Trastorn específic del llenguatge (TEL), parla amb errors fonètics que dificulta la seva intel·ligibilitat, dificultats fonològiques de processament de la informació auditiva.

Disfonies

Tractament de les alteracions temporals o permanents de les característiques acústiques de la veu (intensitat, to i timbre), davant causes orgàniques (nòduls, pòlips, etc.) com causes funcionals (mal ús de ressonadors, dificultats articulatòries, mal hàbit vocal i postural...).

Disfuncions orals

Tractament de patrons infantils de la deglució (deglució atípica o disfuncional), prevenció de mals hàbits funcionals pre i post ortodòncia respiradors orals, mals hàbits de posició lingual, dificultats masticatòries, hàbits orals lesius (succió digital, ús del xumet, onicofàgia).

Quequeig

Alteracions en la fluïdesa de la parla, bloquejos i interrupcions involuntàries durant la conversa.

Dificultats en l'adquisició del llenguatge escrit

Dificultats en els prerequisits de lectors en l’etapa infantil, lectors lents, retards en l’aprenentatge lector, dificultats de comprensió lectora, trastorns específics del llenguatge escrit (dislèxia, disgrafia, disortografia).

Contacta ara

Si desitges més informació, omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.
Si us plau omple els camps requerits.
Finalitat principal: Gestió dels serveis sol·licitats a través del nostre formulari web.
Responsable: Eduard Bayarri Fernández. C/ Baldrich 69 C - 08221 Terrassa.
Legitimació: Consentiment exprés de l'interessat.
Destinataris: No hi ha cessions de dades a tercers, ni transferències internacionals de dades llevat obligació legal.
Drets: Accés, rectificació, i supressió de les dades, així com altres drets de protecció de dades expressades en la política de privacitat.

Serveis L'Encaix

Oferim tractaments personalitzats d'avaluació, diagnòstic, prevenció i assessorament:

Centre Terapèutic, Rehabilitador i Educatiu de Terrassa

  • Carrer Baldrich 69C 08221 Terrassa, Barcelona
  • 93.733.39.35
  • 644.44.20.12
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Top
Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant la personalització de l'accés a la nostra pàgina i l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació Acepto las cookies de este sitio